Gardin Madsen - Din lokale gardinmand

FORSIDEN Om Gardin Madsen Kontakt Bestil gardinbussen Inspiration
 


Om Gardin Madsen

Gardin Madsen har, som en af Københavns største gardinforretninger, eksisteret og ligget på Frederiksberg i mere end 40 år.

I 2008 da den tidligere ejer gik på pension overtog Martin Dahl ejerskabet og valgte at flytte butikken fra Gl. Kongevej rundt om hjørnet til Bülowsvej 3 i september 2010.

Martin Dahl står dagligt til rådighed i butikken sammen med 3 medarbejdere for at opfylde enhver gardindrøm.

Alle medarbejdere har mange års erfaring indenfor gardinbranchen, er faguddannede, deltager i messer og holder sig opdateret indenfor de sidste nye gardintrends – stil, stemning og farver.

Gardin Madsen er førende i alt indenfor rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, persienner, lamelgardiner, klimagardiner, markiser, stænger og andre flotte gardinløsninger.

Gardin Madsen har 2 gardinbusser med ca. 1000 gardinprøver i hver, der kører på hele Sjælland.

Medarbejderne og butikken 2011

 


Gardin Madsen historie

Det hele begyndte den 8. april 1967 på H.C. Ørstedsvej 37 hvor gardindekoratør Hans Madsen åbnede en lille butik med navnet "Madsens Gardin Service"

Pladsen blev hurtig trang, så allerede 2 år senere i 1969 flyttede han til nye og større lokaler på Gl. Kongevej 122.

Hans Madsens kunder plejede at kalde kalde ham "Gardin-Mads" så det var som en selvfølge at kalde den nye forretning - "Gardin-Madsen"

Med tiden blev Gardin-Madsen Københavns største gardinforretning med flere gardinbusser og kæmpe udvalg til ethvert hjem.

I 2008 da Hans Madsen gik på pension overtog den daværende medarbejder Martin Dahl ejerskabet af butikken.

Pga. et ønske om fornyelse flytter butikken i september 2010 rundt om hjørnet til Bülowsvej 3 hvor vi fortsat giver den bedste gardinservice.Se på kort (Google Maps)

 

Tidligere adresse

 
  Gardin Madsen, Bulowsvej 3, 1870 Frederiksberg C, T: 33 31 66 09, M: info@gardinmadsen.dk